Le DuoClean Kobold SP600

Kobold VK200 stofzuiger

SP600 dweilen en stofzuigen in 1

Kobold VR200 robot stofzuiger

Kobold VC100 hand stofzuiger

Kobold VG100 ramenwasser

Kobold VR200
Kobold Belgium - Bpost Paypal

Betaal eenvoudig via:
Bankoverschrijving, Paypal, Visa, Mastercard of Rembours (contant)

Kobold VR200 robot stofzuiger

Productcode: VR200-001
Beschikbaarheid: Op voorraad
Gewicht: 0.00kg
Afmetingen: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Prijs: € 750.00
Exclusief BTW: € 619.83

Thuis op alle oppervlakken

De nieuwe Kobold VR200 zal U verbazen, met zeer krachtige zuigkracht. Reinigt hard hout, tegels en tapijt diep en grondig. Omdat het is uitgerust met een Vorwerk motor die volledig is vernieuwd. Het effectieve zuigvermogen is tot drie keer hoger dan die van vergelijkbare producten.

Optimale stofopname

De VR200 neemt het stof van alle oppervlakken met de nieuwe borstels. Zijn innovatieve ronde borstel met rubber vinnen en deurborstels roteert 30 keer per seconde en is zeer dicht bij de rand van de behuizing geplaatst. De zijborstel veegt het vuil rechtstreeks naar de ronde borstel. Dit brengt optimale netheid op alle oppervlakken, in randen en in hoeken.

Obstakel en trap opsporing

Tal van sensoren maken dit mogelijk. De nieuwe Kobold VR200 merkt meubels en obstakels op, remt voorzichtig af of rijdt voorzichtig om hen heen. Hij overwint moeiteloos de deur, detecteert trappen en keert om.

Precies in hoeken en randen

Gecontroleerd door intelligente software en drie ultrasone sensoren, de VR200 gaat juist om plinten, muren en langs de randen. Door de unieke D - vorm komt hij in alle hoeken.

Ook onder uw meubels

De nieuwe Kobold VR200 bereikt moeiteloos elke hoek van uw huis. Hij zuigt de hoeken en randen en gaat ook gemakkelijk onder uw meubels, zijn nieuw ontworpen behuizing is slechts 9 cm extreem plat. Als de stofbak vol is, kunt U de inhoud gemakkelijk vanaf de aanzuigopening met stofzuiger. Dit is bijzonder hygiënisch, omdat U niet in contact hoeft te komen met het vuil. Onze Koboldstofzuigers zijn ideaal voor het opzuigen, maar U kunt ook de meeste standaard stofzuigers gebruiken. Natuurlijk kunt U ook gewoon manueel de container ledigen.

Comfortabel op afstand bedienen

Dit is NIEUW bij de robotstofzuiger: op afstand te besturen. De nieuwe afstandsbediening maakt een comfortabele bediening van de robot stofzuiger mogelijk. U kunt oa  het type programma kiezen. Gebruik de pijlknoppen om doelgericht vuil op te zuigen of om op moeilijke plaatsen te navigeren.

Dieren houden van stil

Als eigenaar van een huisdier bent U blij zijn met de nieuwe VR200, haren van huisdieren en vuil worden met zijn maximale zuigkracht verwijdert. Dit bespaart U een hoop werk en kostbare tijd die je kunt doorbrengen met uw lievelingsdier. U blijft volledig ongestoord - de VR200 zuigt met een maximum van 70 dBA aangenaam stil dus.

Schoonmaak

De Kobold VR200 zuigt vanuit elke kamer strip voor strip - dankzij een unieke Laser uit e-ruimtevaart. Wanneer de batterij moet worden opgeladen gaat hij zelf naar het basisstation. Later zuigt hij verder waar hij gebleven was. Naast de schoonmaak van de kamer, kunt U met de VR200 individuele plaatsen schoonmaken. Spot reinigen van een oppervlak van ca. 1,5 x 1,2 m - volgens hetzelfde principe. Er wordt steeds betrouwbaar en grondig gestofzuigd.

Eco-mode en tijdsinstelling

In de Eco - optie van de Kobold VR200 zuigt nog stiller dan anders en bereikt een nog langere periode van maximaal 90 minuten op één enkele lading. U kan een schema met begin- en eindtijden opladen voor uw Kobold VR200  zodat hij kan zuigen wanneer U er niet bent. Het kan afzonderlijk voorgeprogrammeerd worden voor elke dag van de week zelfs.

Technische gegevens

Safety Signs: CE Mark.
Housing: High quality, recyclable, thermoformed plastic.
Motor: Maintenance-free DC motor.
Fan: Single-stage fan.
Voltage: 100-240 volts AC 50/60 Hertz.
Rated: 1.5 A input, 2.5 output.
Weight: Approx 5kg (without accessories).
Noise Level: 70 dBA (measured on carpet in ideal conditions).
Battery Pack: Lithium-Ion 14.4V, about 64Wh, nominally.

Documents

Download handleiding VR200 - English

Software

Updates voor uw robotstofzuiger VR200: De software van de robot stofzuiger Kobold is voortdurend in ontwikkeling. Download de nieuwste versie en installeer deze zoals hieronder beschreven.

Download versie 2.1 voor uw VR200 robotstofzuiger

software updateDit heeft u nodig voor een software update:

Volg deze stappen voor het uitvoeren van de update:

  • Herstart eerst de VR200 voor u begint met de software-update.
  • Neem een ​​lege USB-stick bij de hand.
  • Download de huidige softwareversie en unzip dit bestand op uw computer.
  • De release notes in het bestand geven u meer informatie en een stap voor stap handleiding voor het uitvoeren van de software-update.
  • Verplaats het bestand "Robot Data" naar uw USB-stick.
  • Onder de kap van de robot stofzuiger is een USB-poort. Verwijder de rubber bescherming daar.
  • Connecteer de usb stick via de USB-adapter van de robot stofzuiger.
  • Start de update.