Kobold VK200 stofzuiger

SP600 dweilen en stofzuigen in 1

Kobold VR200 robot stofzuiger

Kobold VC100 hand stofzuiger

Kobold VG100 ramenwasser

Kobold Belgium - Bpost Paypal

Betaal eenvoudig via:
Bankoverschrijving, Paypal, Visa, Mastercard of Rembours (contant)

Demonstratie aanvragen

De nieuwe Kobold VK200

Tijd om geschiedenis te schrijven : De Kobold VK200 in combinatie met de Kobold EB400 biedt volledig automatische vloer detectie. Ultrasone sensoren detecteren alle vloer omstandigheden en past zich automatisch aan, Of het nu harde vloeren of tapijten - de VK200 Cleaning System heeft het allemaal.

ico usp vk200 auto floor detection

AUTOMATISCHE VLOER OPSPORING

ico usp vk200 adjustable telescope

AANPASBARE TELESCOPISCHE HANDGREEP

ico usp vk200 led filter

LED FILTER LEVEL DISPLAY

ico usp vk200 energy class

ENERGIE-EFFICIEËNTIEKLASSE A

ico usp vk200 allergy

IDEAAL TEGEN ALLERGIËN

ico usp vk200 auto start stop

AUTOMATISCHE START-STOP FUNCTIE

energySterke zuigkracht vermogen en maximale economie

Buitengewone reiniging resultaten met een laag energieverbruik , ongeacht of u tapijten , parket of tegels reinigt. De VK200 in combinatie met EB400 heeft energielabel A bereikt in vier categorieën.

beste energy classificatie

Vorm volgt functie

Het uitstekende ergonomische ontwerp met de eenvoudig verstelbare telescoopsteel , lichtgewicht constructie en Swivel / Pivot gewricht, maken de Kobold VK200 een uiterst wendbare rechtopstaande stofzuiger, en zorgt voor een rug- vriendelijke houding tijdens het schoonmaken. De hoofdschakelaar bevindt zich aan de handgreep, precies waar je het nodig hebt te zijn.

Vorm volgt functie

col 6 frei filterbag 5Filterzak vervangen op een innovatieve en eenvoudige manier

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om filterzakje te vervangen: open de klep, plaats de nieuwe filter zak . Gedaan! Zodra het apparaat is ingeschakeld, ontvouwt de nieuwe Kobold FP200 3 in 1 Premium Filterzak zich automatisch.
 
Maar dat is nog niet alles: De Kobold FP200 verbetert de luchtkwaliteit voor mensen met allergieën. een indrukwekkende 99 %
van allergie - inducerende deeltjes worden gevangen. Met een schoon huis komt nu schone lucht. Een verademing voor u en uw huis!

bg img l filter level indicator 01Eenvoudig om de filterzak indicator te lezen

Een van de vele nieuwe eigenschappen van de Kobold VK200 is de LED- filter zak niveau display. Gemakkelijk te lezen, betrouwbaar en eenvoudig vormgegeven, het vervangen van filter zakken is alleen nodig als de LED-weergave volledig oranje brandt.

Het gloednieuwe Kobold reinigingssysteem

Met vele uitgebreide gehechtheid opties, kan de Kobold VK200 Steelstofzuiger worden omgezet in een compleet en uniek veelzijdige reinigingssysteem. Het is specifiek ontworpen om aan elke verwachting van een schoonmaakbeurt  te voldoen, en biedt de juiste accessoires aan voor elke mogelijke behoefte. Veranderen van attachments is moeiteloos en kan worden beheerd zonder bukken, allemaal met een druk op de knop.

 

Demonstratie aanvragen